2014/02/24

Ruusanmarjat 1 v.

 
    
 
Hupsis. Ruusanmarjat täytti 1 vuotta helmikuun 11. päivä. Vuosi bloggausta ja juuri vuosipäivän merkkipyykin kohdalla Ruusaa vaivaa mitä pahin kevät väsymys, värssyjen vähyys, writer's block, runosuonen ehtyminen, tarina tyhjyys, aiheahdistus... Kurkistin millä jutulla aloitin vuosi sitten, ja pirteä kevään Keltainen maniahan se olikin. Uudistin tuolloin makuuhuonetta ja keltainen oli ehdoton suosikki tehosteväriksi. Ja keltainen on edelleenkin pitänyt pintansa makkarin väripilkkuina ja kummittelee muutoinkin lempivärinä erinäisiä ostoksia tehtäessä. 
Helmikuu 2014 vetelee viimeisiään. Missä on Ruusa luurannut? Siispä muutama kuva todisteeksi siitä, että toiminnassa ollaan, vaikka blogi onkin viettänytkin helmikuista hiljaiseloa, kuivaa kauttaan ja seesteistä siestaansa. Ruusanmarjat suuntaa toiselle vuodelleen uutta intoa puhkuen!

2014/02/01

Tammikuun kirppislöydöt

Ruusa Kirppistelijää vaivasi tammiskuussa lievä innostuksen puute kirpputorikiertelyyn. Löytöjen tekeminen kauppojen ALE -laareista houkutti enemmän kuin kirppispöytien kiertely. Kirpputorisaalis jäikin laihanlaiseksi. Olen jotenkin hurahtanut sisustuksessa luonnonmatskuihin ja nature-linjaan, joten shoppasin tilaisuuden tullen makkarin String -hyllyn koristeeksi kaksi tuohikorua yhdellä eurolla. Ja mikäpä estää korujen käyttämistä asusteenakin sopivan tilaisuuden tullen. Katajan vuosirenkaista koottu tarjotin oli myös omituisen ihku ja maksoi sekin vain 50 senttiä. Sekalaisten astioiden kokoelma karttui Arabian Green Thistle -sarjan isolla tarjoilulautasella, joka maksoin 3€.